Benefietconcert coverband CCR

Sporthal Hasselt

23-3-2019

De band CCR-revival geeft op 23 maart een optreden in de sporthal met covers van Creedence Clearwater Revival. Het betreft een benefietconcert van Team Wappie, dat zo geld inzamelt voor onderzoek naar de spierziekte ALS. Kaartverkoop via facebook van Wappie en in Hasselt ook via Restaurant De Herderin en Cafe Ad’Vundum.

Bach met Seniorenorkest Fair

Ichthuskerk Hasselt

23-3-2019 16:00

Seniorenorkest Fair, dat is samengesteld uit leden van Fanfarekorps Irene en Hasselts Fanfare, brengt muziek van Bach. Het orkest staat onder leiding van dirigent Leo Torn en wordt bijgestaan door violiste Anna Sophie Torn en organist Kees Jansen. De toegang is gratis. Bij de uitgang wordt gecollecteerd. Locatie: Ichthuskerk in Hasselt. Aanvang is 16.00 uur.

Musical Ester

De Baak

12-4-2019 19:30

Op 12, 13 en 14 april is Musical Ester te zien in De Baak in Hasselt. Een eeuwenoud verhaal gebaseerd op het Bijbelboek Ester, maar tegelijkertijd een eigentijdse verhaal over vluchtelingen, onderdrukking en machtsmisbruik. Er worden drie voorstellingen gegeven:

Vrijdag 12 april, aanvang 19.30 uur, zaal open om 19.00 uur
Zaterdag 13 april, aanvang 19.30 uur, zaal open om 19.00 uur
Zondag 14 april, aanvang 14.30 uur, zaal open om 14.00 uur

Een eigentijds verhaal
De musical Ester is gebaseerd op het Bijbelboek Ester. Het is echter geenszins een achterhaalde geschiedenis, maar vertelt een verhaal van alle tijden. Onderdrukking, vluchtelingenstromen, machtsmisbruik, willekeur... Maar ook zien we mensen die moed tonen als dat nodig is, die opkomen tegen onrecht, die een situatie omkeren, ook al lijkt de situatie uitzichtloos.

Enthousiaste groep 
Vele gemeenteleden van De Baak en Ichthuskerk, maar zeker ook mensen (zelfs kinderen!) van buiten deze gemeentes, zijn betrokken bij de musical Ester. Zangers, spelers, muzikanten, decorbouwers, een groep voor kleding en andere attributen, mensen voor licht en geluid en andere techniek; teveel om op te noemen. Dat alles brengt enorm veel positieve energie met zich mee!

Kaarten
Als u dit mee wilt maken kunt u vanaf dinsdag 5 maart kaarten kopen bij Vivant, Hoogstraat in Hasselt. Naast Vivant kunt u ook kaarten kopen in De Baak, op zaterdag 16 maart tijdens de Roemenië Actiedag en op zondag 31 maart na de ochtenddienst. In de Ichthuskerk kunt u kaarten kopen op zondag 24 en 31 maart, steeds na de ochtenddienst.
Kaarten kosten € 6,00. Een consumptie tijdens de pauze is inbegrepen in de toegangsprijs.